Betaalbare schilderijen webshop
paint hands min100% hand geschilderd  today 32 bleu 14 dagen retourrecht  nabk min NABK lid sinds 2001  truck Gratis verzending naar Nederland en België
abstract schilderij online kopen
abstract schilderij online kopen abstract schilderij online kopen abstract schilderij online kopen abstract schilderij online kopen abstract schilderij online kopen

Tenderness 100x50 cm

Kunstenaar E-mailadres
Direct bij de kunstenaar
100% handgeschilderd garantie
Op linnen doek geschilderd
Opgespannen op 2 cm houten spieraam
Zijkanten geschilderd
Ophangsysteem bij geleverd
Bezorging binnen 5-10 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
14 dagen retourrecht

€ 235

DEZE SCHILDERIJ KOPEN, HOE WERKT HET?

schilderij op canvas doekDeze origineel schilderij wordt met 100% handgeschilderd en wordt uitgevoerd op een canvas doek. Het canvas waar de schilderij op geschilderd worden is vervaardigd van hoog kwaliteit katoen en linnen en wordt op een houten frame van 2 cm dik bevestigd. De randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. U krijgt ook bij een gratis ophangsysteem, waarmee je het schilderij aan één ophangpunt ophangt (spijker bijvoorbeeld).

Schilderij vervoeren

De schilderijen worden zorgvuldig ingepakt in noppenfolie voordat ze in de schilderij doos ingepakt worden. Daarna wordt de hele doos weer in noppenfolie ingepakt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde. Elke schilderij wordt met 100% garantie verzenden.

Track & Trace-nummer

Na verzenden krijgt u van ons een track & trace-nummer, met deze code weet u altijd waar uw schilderij is en wanneer u het kan verwachten. het schilderij wordt met extra verzekerde waarde van € 500 verstuurd

Vrolijke schilderijen kopen

Sinds het begin van de mensheid zijn onze huizen beïnvloed door en versierd met kunst. Van de eerste grotschilderingen en etsen naar de elegantie van het oude Rome en Egyptische rijkdom hebben mensen altijd een manier gevonden om zich uit te drukken door kunst. Elk tijdperk heeft verschillende invloeden opgeworpen over hoe kunst onze wereld en huizen vormden.

Er zijn echter geen regels voor kunst, en hoewel de meesten van ons zich geen originele Rembrandt kunnen veroorloven, zijn er veel kunststijlen die we kunnen verwerven om onze smaken te laten zien. Zelfs bij kleine budgetten kunnen wij originele betaalbare kunstwerken van de kunstenaars verkrijgen.
Kunst is een methode van zelfuitdrukking en soms een mate van rijkdom en middelen. Koninklijke families en staatshoofden beschikken over aanzienlijke belangrijke kunstwerken in hun huizen, kastelen en openbare gebouwen als een manier om hun smaak en positie in de wereld te tonen.

Voor de gemiddelde persoon is kunst een manier om je interesses te tonen en op een prettige manier in je huis te proeven. Kunst vult lege ruimtes in, voegt kleur toe, fungeert als een conversatiestarter, of herinnert u aan iemand of iets. Aangezien de meeste kunstwerken louter decoratief zijn, zal het een beter beeld laten zien van jouw stijl dan de meeste dingen in je huis en daarom moeten de kunstwerken zorgvuldig gekozen worden.

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
 

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment

Certificaat webwinkelkeur

Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 18 beoordelingen

Mijn account or create an account