Bij 1001schilderijen.nl betaal je snel, veilig en vertrouwd! 

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en 1001schilderijen.nl beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. Je kunt een veilige SSL-verbinding herkennen aan:

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

iDEAL 

iDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken. iDEAL sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen.
1. Je kiest bij het bestellen op 1001schilderijen.nl.nl voor iDEAL als betaalmethode.
2. Je kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
3. Je bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren
4. De betaling wordt direct verwerkt.

 

Overschrijving (Voor Belgie en Nederland, vooruitbetaling)

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van jouw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van het ordernummer en achternaam.

Op de orderbevestiging, die je via e-mail ontvangt, vind je de betaalgegevens. Indien het bedrag binnen 3 werkdagen na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal je bestelling binnen 2 werkdagen (ná ontvangst van de betaling) op het opgegeven afleveradres worden bezorgd. Dus des te sneller je betaling bij ons binnenkomt, des te sneller jouw bestelling wordt aangeboden.

Bankgegevens:

IBAN: NL30ABNA0479771138

t.n.v. 1001schilderijen.nl o.v.v. je ordernummer of faktuurnummer

 


PayPal (voor alle klanten) ook Mastercard, Visa, American Express, Maestro

Je kunt de bestelling tevens met PayPal betalen. Je hebt hier de mogelijkheid om te betalen via je PayPal account of met jouw Credit Card via PayPal. Als je deze betaalmethode kiest wordt je na afloop van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde PayPal website. Daar kun je kiezen van welke optie je gebruik wenst te maken (PayPal account of Credit Card).

 

Worden er ook kosten in rekening gebracht voor het betalen?

Bij al onze betaalmethodes worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Zijn alle getoonde prijzen inclusief BTW?

Wij houden het graag duidelijk, dus de prijzen die je op de website ziet zijn allemaal inclusief BTW!

Is het betalen op 1001schilderijen.nl veilig?

Betalen bij 1001schilderijen.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig. Of je nu via iDEAL, PayPal of met een Credit Card betaalt, jouw gegevens zijn altijd optimaal beschermd. Voor alle betaalmethoden maken wij gebruik van een beveiligde 'https' verbinding!