9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31-075-750-6-710WhatsAppe: +31-(0)6-1372-6219
100% met de hand geschilderd   Gratis verzending Nederland & België   Atelierbezoek is mogelijk   Elk schilderij op maat aanpasbaar
klaver Wij verkopen alleen originele schilderijen van de kunstenaar zelf
MARILYN MONROE schilderijMARILYN MONROE schilderij

Marilyn Monroe 3D

Direct bij de kunstenaar
100% echt handwerk
Bezorging binnen 5-10 werkdagen
Gratis verzending naar Nederland & België
14 dagen retourrecht
Maatwerk mogelijk
Elk schilderij op maat aanpasbaar

€ 1305

AUTHENTIC ORIGINEEL

Het  originele schilderij wordt door Zenon, de kunstenaar,  handgeschilderd  op een 3D doek. Het canvas waarop het schilderij  geschilderd wordt, is vervaardigd van hoog kwaliteit katoen en linnen en wordt op een 4 cm houten frame bevestigd. De randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. Ieder schilderij wordt  door Zenon zelf gesigneerd en genummerd, waarbij dus elk werk uiteindelijk een uniek exemplaar is. Alle  schilderijen en kunstwerken worden geleverd met een certificaat van echtheid. Wij verklaren dat de kunstenaar Zenon bevestigt dat het een origineel schilderij is en door hem is gemaakt. Elk schilderij wordt met een schilderij ophangsysteem geleverd en daarmee is het schilderij klaar om bij u te worden opgehangen.

Verzenden:

Uw schilderij wordt eerst zorgvuldig ingepakt in noppenfolie voordat het in de schilderijdoos ingepakt wordt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde. Elke schilderij wordt met 100% garantie verzonden. 

Certificaat van echtheid | Zenon

Bij elk origineel werk leveren wij een Certifcaat van echtheid , ondertekend door de kunstenaar Zenon en met informatie zoals datum, techniek en prijs van het kunstwerk. 

certificate of authenticity zenon

SCHILDERIJEN CATEGORIEËN

Mijn account or create an account