Welcome visitor you can log in or create an account

Zenon

Zenon Portretschilder

ZENON CONTEMPORARY ARTIST

Zenons werk is een relatie tussen de afbeelding van een voorwerp en de essentie van dat voorwerp: tussen wat we zien en wat een afbeelding inhoudt. Het gevoel van dat magische beeld vinden we terug in zijn schilderijen.

Om de werkelijkheid op een schilderij effectiever weer te geven dan op een foto, maakt Zenon gebruik van een bijzondere techniek om de emotie te tonen. In zijn schilderijen combineert Zenon verschillende technieken en materialen: met stukjes van jute en natuurlijke stoffen maakt Zenon een mooie combinatie van materialen. Deze combinatie toont ons de mooie uitstraling. De kracht van het gebruik van materialen en schilderkunst. Opeens worden verschillende dingen gecombineerd tot een eenheid en horen we muziek in een prachtige compositie van dingen.

Ondanks dat Zenon volop leeft, werkt en deelneemt aan de moderne, creatieve maatschappij, is hij tevens stevig verbonden met de schildertechnieken van de klassieke school en blijft deze ook trouw. Op flexibele wijze bevrijdt hij de vormen van klassieke techniek en past deze toe in de moderne tijd. Op die manier neemt Zenon ons mee, leren vrij kijken om met verbazing en plezier en te luisteren naar de verhalen in verf.

Log in or create an account