100% met de hand geschilderd   Gratis verzending Nederland & België   14 dagen retourrecht   Maatwerk mogelijk

xxl groot schilderij

Resultaten 1 - 36 van 77

Air 140x140 cm

Kunstenaar: Atelier 1001
€ 907

all time 2x 50x150 cm

Kunstenaar: Irina
€ 739

Blue Sky 140x70 cm

Kunstenaar: Atelier 1001
€ 449

Colorful 150x60 cm

Kunstenaar: Irina
€ 399

Dream House 150x50 cm

Kunstenaar: Irina
€ 369

Droomvlucht150x50cm

Kunstenaar: Atelier 1001
€ 349

Enjoy 150x60 cm

Kunstenaar: Irina
€ 379

Family Time 150x50 cm

Kunstenaar: Irina
€ 369

Forest walk 150x50 cm

Kunstenaar: Irina
€ 389

Fresh start 2x 80x100 cm

Kunstenaar: Irina
€ 739

GROTE SCHILDERIJEN ONLINE KOPEN 

Op zoek naar een groot Schilderij? Bij 1001 schilderijen vind je een ruim assortiment Grote Schilderijen! Het kopen van grote schilderijen heeft een voordeel: Een enkel groot schilderij creëert een sterke aantrekkingskracht naar 1 punt in een kamer. Het is ook makkelijker om een groot kunstwerk op te hangen dan verschillende kunstwerken die op elkaar afgestemd moeten worden, zoals bijvoorbeeld in een rasteropstelling. Houd echter 1 belangrijk ding goed in de gaten: Om grote schilderijen op te hangen, moet men echt een groot vlak ter beschikking hebben. Het is belangrijk om voldoende ruimte om grote schilderijen heen over te hebben, anders komt het schilderij niet goed tot zijn recht. grote schilderijen zijn er in abstracte vorm, maar uiteraard zijn er ook grote schilderijen met als onderwerp een landschap of een stilleven. Aan u de keus. Ook in dit genre hebben wij een groot aanbod in betaalbare en bijzondere schilderijen.

Groot Xxl schilderij

Elk land heeft verschillende kleuren, nationale tradities, kunst en cultuur. In Nederland hangen we veel schilderijen in onze huizen. Soms brengen mensen schilderijen mee naar huis vanuit het buitenland of krijgen ze een werkje, maar die kunstwerken passen vaak niet in het huis en interieur, omdat de meeste van ons een gebrek aan kennis hebben van de zaken.

Er zijn veel stijlen van thuis interieur - minimalistisch, modern, klassiek, retro, Scandinavisch, Japans, Rustiek en andere. En voor alle interieurs vindt je geschikte schilderijen.

Het is heel belangrijk dat je verschillende stemmingen en de psychologische atmosfeer kan zien volgens de kleuren van de schilderkunst. Bijvoorbeeld, als je aan de noordkant woont en daardoor te weinig licht in je huis hebt, is het een goede beslissing om warme, gelukkige en kleurrijke kunstwerken te kiezen. Voel je vrij om verschillende stijlschilderijen te combineren: expressief, verhaal vertellend of rustig; Alles hangt af van je gevoel. Het is niet belangrijk hoeveel schilderijen je aan de muur hangt en hoe groot die schilderijen zijn. Vrienden en gasten kijken graag naar kunstwerken aan de muren. Als je huis erg kleurrijk is, kies simpele schilderijen, sculpturen of assemblage. Voel je vrij om je innerlijke persoonlijkheid door middel van decoratiewanden met schilderijen uit te drukken - hang verschillende grootte en stijlen kunstwerken op. Onthoud: het is een goed idee om grote afmetingen, grote meerluik schilderijen in een woonkamer te hangen.
En tot slot, in 1001schilderijenshop vindt je wereldwijd verschillende stijlvolle kunstwerken.

Mijn account or create an account