Welcome visitor you can log in or create an account

FAQ

FAQ - Veelgestelde vragen

 

FAQ - Veelgestelde vragen

 

Schilderij kopen? Hoe werkt het?

Bij ons kun je veilig betalen met IDEAL, Credit Card, paypal en bank transfer. Uw bestelling wordt direct verwerkt en u ontvangt per Email een bevestiging van uw aankoop.

Zijn alle schilderijen met de hand geschilderd?

Wij verkopen alleen echte, handgeschilderde schilderijen die op canvas doek zijn geschilderd. Geen print of drukwerk.

Worden het schilderij met ophangsysteem geleverd?

Ja, onze schilderijen zijn altijd compleet en direct klaar om op te hangen

Waar komen jullie schilderijen vandaan?

Wij werken samen met kunstenaars uit de Nederland en hele Europa

Hoe wordt het schilderij verstuurd?

Uw schilderij wordt met 100% garantie naar u verstuurd, wat betekent dat er geen enkele risico is dat uw schilderij verloren gaat tijdens het transporteren. Bovendien krijgt u van ons een Track & Trace code waarmee u snel en eenvoudig uw schilderij kunt volgen. Met deze code weet u altijd waar uw schilderij is en wanneer u het kan verwachten.

Hoe snel is mijn bestelling in huis?

Over het algemeen ontvangt u het pakket na 5-7 dagen. Heb je een spoedje? Stuur ons een mail of neem telefonisch contact met ons op. We houden je per mail op de hoogte van de levering van je bestelling.

Kan het schilderij in echt zien?

Jazeker. een deel van onze collectie is in Zaandam te bezichtigen! Kom gezellig langs! Maak wel even een afspraak

Kan ik een schilderij op maat laten aanpassen?

Wil je een schilderij in een groter formaat, of juist een kleiner formaat? Of de kleurstelling van een schilderij aanpassen? Alles is in overleg mogelijk.

Kan ik een Schilderij in opdracht laten maken?

Heb je een mooie, dierbare foto? Je kan daar een mooi schilderij van laten maken door onze professioneel kunstenaar Zenon. Denk aan een speciale vakantieplek, je boot, een bijzonder stadsgezicht of je woning. Welke afbeelding dan ook in overleg maken we er een mooi schilderij van. De foto kan op een realistische manier worden nageschilderd maar ook in een bepaalde stijl. Maak gebruik van de upload-pagina. Je kunt daar een of meerdere foto's uploaden, de gewenste maat aangeven en andere wensen die je hebt. Je krijgt dan eerst een prijsopgave van ons, waarna je kunt besluiten om opdracht te geven.

Ik ben woonachtig in België, kan ik ook bestellen bij jullie?

Ja natuurlijk, wij verzenden dagelijks naar België en ook naar Duitsland.

Wat maakt 1001 schilderijen shop anders?

Wanneer u een origineel schilderij op 1001 schilderijen shop koopt, weet u dat u een uniek kunststuk rechtstreeks van de kunstenaars ontvangt. Bovendien weet u dat u een artiest ondersteunt, zodat u hen in de gelegenheid stelt hun werk verder te verfijnen.

Log in or create an account