9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31-075-750-6-710WhatsAppe: +31-(0)6-1372-6219
100% met de hand geschilderd   Gratis verzending Nederland & België   Atelierbezoek is mogelijk   Elk schilderij op maat aanpasbaar

5 gemakkelijke decoratietips om elke kamer beter te maken

1.Er zijn duizenden schilderijen met verschillende stijlen, tinten en tinten. En allemaal zien ze er anders uit van huis naar huis, omdat lichtbronnen variëren, wat betekent dat wat er goed uitziet in jouw huidige woning, misschien misstaat in je nieuwe. U wilt de beste schilderij die het beste past bij uw woning. U kunt die schilderij stijl en kleur alleen kiezen als uw spullen eigenlijk in uw huis zijn.

2. Geef uw meubels wat ademruimte. Weerstaan om een kamer te overwinnen. Dit is echt goed nieuws als u met een strak budget werkt. U hoeft geen ruimte op te vullen met veel meubels. Breng meer van uw budget naar betere kwaliteit stukken, en uw kamer zal er beter uitzien dan als het gevuld is rommelmarktvondsten. De hier afgebeelde stoelen, bijvoorbeeld, vallen op omdat ze niet om de aandacht moeten vechten.

3. Hang artwork op de juiste hoogte. Galerijen en musea hangen kunstwerk, zo dat de middelste lijn van elk stuk 145 cm tot 150 cm van de vloer ligt. (Het gemiddelde menselijk ooghoogte is 150 cm.) En je moet hetzelfde doen. In een kamer als dit, waar de plafonds hoog zijn,is er misschien een tendens om de kunst hoger te hangen. Maar onthoud: het moet betrekking hebben op de menselijke schaal, niet op de schaal van de structuur. Als u niet zeker bent, neem een foto. Het is opmerkelijk hoeveel een foto kan onthullen. Druk het af of gebruik Photoshop of een app om op de foto te verduidelijken. Hierdoor merkt u of u eventueel een groter of een kleiner schilderij nodig heeft.

4.Meubels op een tapijt. Er zijn in principe drie manieren waarop u meubels op uw tapijt kunt plaatsen. Alles erop: Het tapijt is groot genoeg om alle meubelen erop te plaatsen. Dit creëert een meer luxe gevoel. Hiervoor is groter beter. Zorg ervoor dat je minimaal 12 tot 18 centimeter vloeroppervlak op alle vier de kanten overhoudt. Alles ernaast: Als u een kleine kamer hebt, kunt u het tapijt vrijlaten. Het tapijt moet liggen alsof het de voorpoten van elk van de zitstukken kon raken.

5. Weersta de drang om te thematisch te zijn. Bijvoorbeeld, de Cape Cod look is een zeer populaire aanvraag. Maar dit is zo vaak gedaan, het ontbreekt aan individualiteit. In deze kamer werd de kunstige bereikt door middel van een palet, kunstwerk en materialen die het effect geven zonder de opvallende clichés aan te trekken.

Mijn account or create an account