100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

abstracte schildeijen

Abstracte schilderijen

Wij verkopen bijzondere abstracte schilderijen. Deze schilderijen zijn in verschillende afmetingen en stijlen en ook in alle kleuren beschikbaar.

XXL Grote schilderijen

XXL Grote schilderijen

Bent u op zoek naar een grote schilderijen? Het kopen van grote schilderijen heeft een voordeel: Een enkel groot schilderij creëert een sterke aantrekkingskracht naar 1 punt in een kamer.

Landschap schilderijen

Landschap schilderijen

Op zoek naar een landschap schilderij? of een landschap schilderij met zeezicht? Wij zijn beschikt over een prachtige landschap schilderijen collectie.

Meerluik schilderijen

Meerluik schilderijen

De Meerluik schilderijen zijn vaak favoriet bij kunstenaars. Deze schilderijen bestaan uit meerdere panelen (luiken).

Bloemen Bomen schilderijen

Bloemen & Bomen schilderijen

Bloemen schilderijen brengen dat warmte sfeer in huis. De unieke schoonheid van bloemen en bomen heeft de harten en de aandacht van veel kunstenaars en grote meesters al sinds eeuwen gevangen.

Dieren schilderijen

Dieren schilderijen

De dieren schilderijen zijn geschilderde in verschillende kunst stromingen zoals vrolijke dieren schilderijen, kleurrijke dieren schilderijen, grappige dieren schilderijen of schilderijen dieren modern.

Panorama schilderijen

Panorama schilderijen

Een panorama handgeschilderde schilderij kopen? Een groot schilderij achter de bank? Wij bieden samen met onze kunstenaars u betaalbare kunstwerken aan.

Figuratieve schilderijen

Figuratieve-schilderijen

Bij onze 1001 schilderijen shop kunt u een keuze maken uit figuratieve schilderijen, figuratieve abstracte schilderijen of vrolijke figuratieve schilderijen. Deze figuratieve schilderijen zijn gebaseerd op werkelijke objecten, mensen of scènes.

Skyline Steden schilderijen

Skyline & Steden schilderijen

Kleurrijke steden schilderijen en skyline schilderijen verwijzen naar een 'stadsbeeld', de schilderijen van wolkenkrabbers, skylines, kustlijnen, stadslichten, gebouwen, bruggen, steegjes en ander stedelijk landschap.

Vrolijke schilderijen

Vrolijke schilderijen

Op zoek naar een vrolijk schilderij? Het leven is kleurrijk en inspirerend Het is een uitnodiging om de schoonheid te vinden die overal in de wereld is waarin we leven en deze te waarderen. Het leven zoals ik het zie is kleurrijk en ik wil niets meer dan het met je delen door kleurrijke schilderijen te creëren.

Skyline Steden schilderijen

Skyline & Steden schilderijen

Kleurrijke steden schilderijen en skyline schilderijen verwijzen naar een 'stadsbeeld', de schilderijen van wolkenkrabbers, skylines, kustlijnen, stadslichten, gebouwen, bruggen, steegjes en ander stedelijk landschap.

Artiesten Filmsterren schilderijen

Artiesten & Filmsterren

Wie heeft ze in de tienertijd niet op de slaapkamer opgehangen? Afbeeldingen van onze popidolen en strip-of televisiehelden? De kamer hingen vol met hun posters.

 

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstracte schilderijen, moderne schilderijen  of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account