moderne schilderijen webshop

100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

Alle schilderijen

Kies uw favoriete betaalbare schilderijen

Ons team van 1001-schilderijen werkt direct met onze klanten om uitstekende collecties van betaalbare schilderijen te leveren, afgestemd op jou. Deskundig gekozen om aan jouw ontwerpbehoeften te kunnen voldoen. Of je geïnteresseerd bent in het verwerven van werk van getalenteerde wereldwijde kunstenaars of te investeren in gevestigde wereldwijde namen, ons team van onafhankelijke curatoren kan de hedendaagse kunst via ons uitgebreide partnernet bij jou binnenbrengen. Om eerlijk te zijn, het vinden van een nieuwe schilderij in een interieur is een moeilijke weg, maar niet een onmogelijke om te realiseren. De sleutel is om je ‘target'-ontwerpers te raken ... Kunst is zo subjectief, zoals je weet, en wat gewoonlijk gebeurt, is dat je persoonlijke esthetiek vrij dicht bij een ontwerper ligt, en dat is wie je wilt raken!

Wij helpen je graag met gepersonaliseerde kunstopdrachten. Wij bieden een grote collectie van betaalbare moderne schilderijen in onze schilderijen shop aan. U kunt hier alle schilderijen van onze vol talent kunstenaars bewonderen.

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstracte schilderijen, moderne schilderijen  of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account