100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

Figuratieve schilderijen

Figuratieve schilderijen online kopen | Figuratieve kunst

Wij verkopen bijzondere figuratieve schilderijen. Wij zijn beschikt over een gevarieerde kunstcollectie. Bij onze 1001 schilderijen shop kunt u een keuze maken uit figuratieve schilderijen, figuratieve abstracte schilderijen of vrolijke figuratieve schilderijen. Deze figuratieve schilderijen zijn gebaseerd op werkelijke objecten, mensen of scènes. Het staat ook bekend als “Figuratieve kunst” en dateert uit het oude Griekenland. Het is het tegenovergestelde van Abstracte Kunst. De figuratieve kunststijl is heel veel voorkomend en kan vaak gevonden worden in schilderijen en sculpturen. De oorsprong ervan kan worden teruggebracht naar het z.g. rot snijwerk of petrogliefen die gemaakt werden door de toenmalige bewoners uit de Paleolithische periode. Dit zijn de vroege pogingen van de mens om de wereld om hem heen te beschrijven door middel van kunst. Echter, de echte redenen zijn de kunstenaars en hun expressieve dringen. Impressionisten zijn de eerste artiesten die de menselijke figuren minder prominent maken in kunstwerken. Hun schilderijen tonen alleen indrukken van menselijke vormen met weinig detail. Figuratieve kunst is erg populair vandaag. Werken zoals abstracte schilderijen, popart schilderijen, vrolijke schilderijen en nog veel meer behoren tot de voorbeelden van kunst die deze beweging volgen.
Wij bieden een grote collectie van betaalbare moderne schilderijen in onze schilderijen shop aan. U kunt hier de figuratieve schilderijen van onze vol talent kunstenaars bewonderen.

Figuratieve kunstwerken

Voor velen kan het kopen van 'kunst'  worden gezien als alleen voor de welgestelden, maar met kunstscholen, online portals en collectieven is het absoluut mogelijk voor iedereen om kunst in jouw huis te brengen, ongeacht je budget. In feite is deze handleiding voornamelijk voor mensen die hun huizen zelf willen decoreren. Begin met je budget te bepalen. Besluit hoe je een ruimte wilt versieren. Decoreren kan verschillende dingen voor verschillende mensen betekenen. Sommigen verkiezen een heel huis tegelijkertijd te versieren, anderen een enkele kamer en weer anderen genieten van het verzamelen met verloop van tijd. Beslis waar je het liefst mee wilt beginnen. Abstract schilderij of figuratief schilderij ? Beslis welk soort kunst past bij jouw smaak.

Eén thema, stijl of geen? Beslis hoe gecoördineerd je wilt dat je kunst zou zijn. Wil je bepaalde kleuren, medium, onderwerp of grootte?  Overweeg hoe jouw huis je visie beïnvloedt. Als je een zeer traditionele look wilt, maar in een modern huis leeft, kunnen de kunstaankopen misschien niet de algehele look laten die je wilt. Overweeg de stijl, lay-out en het huidige decor van je huis om te zien of u andere wijzigingen moet aanbrengen om de gewenste uitstraling te krijgen.  Wil je je huis versieren, maar weet je niet zeker hoe je eraan moet gaan beginnen? Begin door ons te vragen, stuur ons foto’s van je interieur en wij gaan jou een aanpassende collectie bieden.

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstracte schilderijen, moderne schilderijen  of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account