100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

NIEUWE SCHILDERIJEN

Nieuwe moderne schilderijen in onze galerie!

Wij krijgen zeer regelmatig nieuw werk binnen van onze kunstenaars. Deze nieuwe schilderijen zijn eerst tijdelijk te vinden in onze categorie “Nieuwe schilderijen.” Later worden deze schilderijen verplaatst naar de categorie waar ze onder vallen. Hoewel de kunstenaars geïnspireerd worden door nieuwe trends wat betreft kleur en thema’s blijft de eigen stijl van de kunstenaars uiteraard altijd zichtbaar in hun schilderijen.
Met behulp van onze filters kunt u makkelijker keuzes selecteren en zo op een eenvoudige manier een schilderij kiezen dat bij u past. Uiteraard kunt u speciale wensen bij ons kenbaar maken. Wij gaan dan in overleg met een kunstenaar om aan uw wensen te voldoen.
Op onze verschillende blogs van onze vaste interieurbloggers kunt u inspiratie opdoen en tips lezen over de manieren waarop u een schilderij het beste tot zijn recht kan laten komen in uw gevraagde interieur. Op deze blogs zijn ook inspirerende foto’s te zien.
Wij bieden een grote collectie van betaalbare schilderijen in onze schilderijen shop aan. U kunt hier de nieuwe schilderijen collectie van onze vol talent kunstenaars bewonderen.
 

Moderne schilderijen kopen

Moderne kunst is in het oog van de kijker, en sommige mensen zien geen schoonheid waar anderen het wel zien. Kunst zou je moeten uitdagen en ervoor zorgen dat je naar de kamer kijkt waarin het anders is, evenals de regeling waaraan het deel uitmaakt. Kunst informeert de stemming. Je kunt veel vertellen over iemand door te kijken naar de boeken die ze lezen, als ze een bibliotheek hebben, en je kunt hetzelfde doen door naar de schilderijen op hun muren te kijken. Welk verhaal wil je in je ruimte vertellen? Welke identiteit wil je uitstralen? En als je naar de ruimte kijkt, maakt deze je gelukkig?
De interactie tussen de rode bloemen op de tafel en het schilderij brengt deze kamer echt tot leven!
Kunst maakt een kamer compleet.

De subjectiviteit van de kunst maakt eigenlijk een kamer. Het gaat om goed beoordeelde geschiktheid. Kunst maakt een kamer tot leven en geeft het belang. Tegenwoordig lopen de gasten rond in een huis en kijken naar de kunst en reageren erop en vragen daarover. Waar heb je het gekregen? Waar gaat het over? Wie heeft het geschilderd? Wat betekent het?
Kunst kan het thema voor een kamer instellen en maakt of breekt het. Je kunt de stemming creëren voor een kamer uit de kleuren. Je moet je kunst aanpassen jouw interieur.
De regeling kan uit de kunst komen of de kunst kan uit de regeling komen, maar zij moeten elkaar interpreteren. De kunst en het programma moeten op een sympathieke manier met elkaar trouwen. En kunst kan de focuspunten van de kamers veranderen: wil je de focus zien op de open haard of een full-on schilderij? Onze designers kunnen er een beslissing nemen over de kunst in een kamer, zodat wat met de muren gebeurt het laatste is om te overwegen.
 

Moderne schilderijen voor je Interieurdecoratie

Er is een heel groot verschil tussen een huis en een thuis. Een huis is maar een eigendom, terwijl een thuis iets veel persoonlijker is. Een thuis waar u graag terugkomt en met moeite uit wilt vertrekken. Hier bij 1001 schilderijen, is onze primaire doelstelling, onze klanten toegang te geven tot een breed scala aan interieurdesignoplossingen. Wij bieden je de middelen om je eigen verhaal te vertellen en je persoonlijke gevoel van stijl in jouw decor te reflecteren.

Originele handgeschilderde kunstwerken en schilderijen

Met toegang tot enkele van de meest veelbelovende opkomende namen en gerenommeerde artiesten zijn al onze handgeschilderde kunstwerken authentiek en van een ongeëvenaarde standaard. Met een breed collectie van abstracte schilderijen, landschap schilderijen, figuratieve schilderijen, moderne kunst en nog veel meer, zijn we ervan overtuigd dat je iets kunt vinden wat bij jou past. We hebben ook een assortiment van tapijten en kussens van hoge kwaliteit beschikbaar om je te helpen aan accessoires voor in jouw ruimte. Kies uit onze verscheidenheid aan kleuren, maten en ontwerpen door te spreken met een van onze deskundige medewerkers. 

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstract, modern of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account