Betaalbare schilderijen webshop
paint hands min100% hand geschilderd  today 32 bleu 14 dagen retourrecht  nabk min NABK lid sinds 2001  truck Gratis verzending naar Nederland en België
steden schilderij new york
steden schilderij new york 1495110442656 1495110436321 1495110428225

a peaceful world 60x150 cm

E-mailadres
Direct bij de kunstenaar
100% handgeschilderd garantie
Op linnen doek geschilderd
Opgespannen op 5 cm houten spieraam
Zijkanten geschilderd
Ophangsysteem bij geleverd
Bezorging binnen 1-5 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
14 dagen retourrecht

€ 279

DEZE SCHILDERIJ KOPEN, HOE WERKT HET?

schilderij op canvas doekDeze origineel schilderij wordt met 100% handgeschilderd en wordt uitgevoerd op een canvas doek. Het canvas waar de schilderij op geschilderd worden is vervaardigd van hoog kwaliteit katoen en linnen en wordt op een houten frame van 5 cm dik bevestigd. De randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. U krijgt ook bij een gratis ophangsysteem, waarmee je het schilderij aan één ophangpunt ophangt (spijker bijvoorbeeld).

Schilderij vervoeren

De schilderijen worden zorgvuldig ingepakt in noppenfolie voordat ze in de schilderij doos ingepakt worden. Daarna wordt de hele doos weer in noppenfolie ingepakt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde. Elke schilderij wordt met 100% garantie verzenden.

Track & Trace-nummer

Na verzenden krijgt u van ons een track & trace-nummer, met deze code weet u altijd waar uw schilderij is en wanneer u het kan verwachten. het schilderij wordt met extra verzekerde waarde van € 500 verstuurd

Kunst

Hedendaagse kunst in interieurontwerp kan een brandpunt vestigen, een kleurenpalet definiëren, of zelfs de inspiratie voor een hele woning zijn. Kunst kent veel stijlen zoals abstracte schilderijen en figuratieve schilderijen. De sfeer die een eigentijds moderne kunstwerk overbrengt, kan even divers zijn.

De gestroomlijnde, strakke interieurs van moderne ontwerpen maken vaak ruimte voor een mooie collectie kunstwerken. Eclectische kamers kunnen ook profiteren van opvallende hedendaagse kunststukken. Bovendien beschikken overgangskamers vaak over moderne kunst, omdat dit ontwerp traditionele en eigentijdse elementen overbrugt.

Concepten in de hedendaagse kunst zijn breed en betrekken alles van abstracte composities tot popart creaties, die kleuren en patronen uitdrukken met amorfe onderwerpen. Popart inspireert uit massamediabeelden zoals reclame, strips of bioscoop.


Bij het kiezen van hedendaagse kunst voor uw huis, zijn er verschillende beslissende factoren die het proces kunnen helpen. Allereerst, als je een schilderij vindt dat je aanspreekt of je op een of andere manier raakt, dan zou dit een goed begin zijn. Als je inrichting al op zijn plaats is, zoek dan een kunstwerk dat neutraal is of welke in een bestaande kleur of thema bindt. Aan de andere kant, als jouw ontwerppalet open staat voor nieuwe kleuren, voel je dan ook vrij om te experimenteren met hedendaagse kunst in vrijwel elke tint van vet naar monochromatisch.

Deze schilderijen kunnen direct op de muur worden gemonteerd of meer casual geplaatst worden door ze op een open haardmantel of een dikke plank te monteren. Zorg ervoor dat de kunst voor de meeste kijkers op een makkelijke ooghoogte hangt. Hou je altijd voor, als je twijfelt over de hoogte: lager is beter dan hoger.

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
 

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment

Certificaat webwinkelkeur

Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 18 beoordelingen

Mijn account or create an account