Betaalbare schilderijen webshop
paint hands min100% hand geschilderd  today 32 bleu 14 dagen retourrecht  nabk min NABK lid sinds 2001  truck Gratis verzending naar Nederland en België
1510423290792 1510423290963 1510423290580

Love in cosmos 80x80 cm

E-mailadres
Direct bij de kunstenaar
100% handgeschilderd garantie
Op linnen doek geschilderd
Opgespannen op 2 cm houten spieraam
Zijkanten geschilderd
Ophangsysteem bij geleverd
Bezorging binnen 5-10 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
14 dagen retourrecht

€ 279

DEZE SCHILDERIJ KOPEN, HOE WERKT HET?

schilderij op canvas doekDeze origineel schilderij wordt met 100% handgeschilderd en wordt uitgevoerd op een canvas doek. Het canvas waar de schilderij op geschilderd worden is vervaardigd van hoog kwaliteit katoen en linnen en wordt op een houten frame van 2 cm dik bevestigd. De randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. U krijgt ook bij een gratis ophangsysteem, waarmee je het schilderij aan één ophangpunt ophangt (spijker bijvoorbeeld).

Schilderij vervoeren

De schilderijen worden zorgvuldig ingepakt in noppenfolie voordat ze in de schilderij doos ingepakt worden. Daarna wordt de hele doos weer in noppenfolie ingepakt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde. Elke schilderij wordt met 100% garantie verzenden.

Track & Trace-nummer

Na verzenden krijgt u van ons een track & trace-nummer, met deze code weet u altijd waar uw schilderij is en wanneer u het kan verwachten. het schilderij wordt met extra verzekerde waarde van € 500 verstuurd

Moderne schilderijen kopen

Moderne kunst is in het oog van de kijker, en sommige mensen zien geen schoonheid waar anderen het wel zien. Kunst zou je moeten uitdagen en ervoor zorgen dat je naar de kamer kijkt waarin het anders is, evenals de regeling waaraan het deel uitmaakt. Kunst informeert de stemming. Je kunt veel vertellen over iemand door te kijken naar de boeken die ze lezen, als ze een bibliotheek hebben, en je kunt hetzelfde doen door naar de schilderijen op hun muren te kijken. Welk verhaal wil je in je ruimte vertellen? Welke identiteit wil je uitstralen? En als je naar de ruimte kijkt, maakt deze je gelukkig?
De interactie tussen de rode bloemen op de tafel en het schilderij brengt deze kamer echt tot leven!
Kunst maakt een kamer compleet.

De subjectiviteit van de kunst maakt eigenlijk een kamer. Het gaat om goed beoordeelde geschiktheid. Kunst maakt een kamer tot leven en geeft het belang. Tegenwoordig lopen de gasten rond in een huis en kijken naar de kunst en reageren erop en vragen daarover. Waar heb je het gekregen? Waar gaat het over? Wie heeft het geschilderd? Wat betekent het?
Kunst kan het thema voor een kamer instellen en maakt of breekt het. Je kunt de stemming creëren voor een kamer uit de kleuren. Je moet je kunst aanpassen jouw interieur.
De regeling kan uit de kunst komen of de kunst kan uit de regeling komen, maar zij moeten elkaar interpreteren. De kunst en het programma moeten op een sympathieke manier met elkaar trouwen. En kunst kan de focuspunten van de kamers veranderen: wil je de focus zien op de open haard of een full-on schilderij? Onze designers kunnen er een beslissing nemen over de kunst in een kamer, zodat wat met de muren gebeurt het laatste is om te overwegen.

Moderne schilderijen voor je Interieurdecoratie

Er is een heel groot verschil tussen een huis en een thuis. Een huis is maar een eigendom, terwijl een thuis iets veel persoonlijker is. Een thuis waar u graag terugkomt en met moeite uit wilt vertrekken. Hier bij 1001 schilderijen, is onze primaire doelstelling, onze klanten toegang te geven tot een breed scala aan interieurdesignoplossingen. Wij bieden je de middelen om je eigen verhaal te vertellen en je persoonlijke gevoel van stijl in jouw decor te reflecteren.

Originele handgeschilderde kunstwerken en schilderijen

Met toegang tot enkele van de meest veelbelovende opkomende namen en gerenommeerde artiesten zijn al onze handgeschilderde kunstwerken authentiek en van een ongeëvenaarde standaard. Met een breed collectie van abstracte schilderijen, landschap schilderijen, figuratieve schilderijen, moderne kunst en nog veel meer, zijn we ervan overtuigd dat je iets kunt vinden wat bij jou past. We hebben ook een assortiment van tapijten en kussens van hoge kwaliteit beschikbaar om je te helpen aan accessoires voor in jouw ruimte. Kies uit onze verscheidenheid aan kleuren, maten en ontwerpen door te spreken met een van onze deskundige medewerkers. 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
 

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment

Certificaat webwinkelkeur

Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 18 beoordelingen

Mijn account or create an account