Betaalbare schilderijen webshop
paint hands min100% hand geschilderd  today 32 bleu 14 dagen retourrecht  nabk min NABK lid sinds 2001  truck Gratis verzending naar Nederland en België
schilderijen vrouwen met hoeden
schilderijen vrouwen met hoeden 1494107717931 1494107718541 1494107717638

Nobody knows70x90 cm

Kunstenaar E-mailadres
Direct bij de kunstenaar
100% handgeschilderd garantie
Op linnen doek geschilderd
Opgespannen op 2 cm houten spieraam
Zijkanten geschilderd
Ophangsysteem bij geleverd
Bezorging binnen 5-10 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
14 dagen retourrecht

€ 185

DEZE SCHILDERIJ KOPEN, HOE WERKT HET?

schilderij op canvas doekDeze origineel schilderij wordt met 100% handgeschilderd en wordt uitgevoerd op een canvas doek. Het canvas waar de schilderij op geschilderd worden is vervaardigd van hoog kwaliteit katoen en linnen en wordt op een houten frame van 2 cm dik bevestigd. De randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. U krijgt ook bij een gratis ophangsysteem, waarmee je het schilderij aan één ophangpunt ophangt (spijker bijvoorbeeld).

Schilderij vervoeren

De schilderijen worden zorgvuldig ingepakt in noppenfolie voordat ze in de schilderij doos ingepakt worden. Daarna wordt de hele doos weer in noppenfolie ingepakt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde. Elke schilderij wordt met 100% garantie verzenden.

Track & Trace-nummer

Na verzenden krijgt u van ons een track & trace-nummer, met deze code weet u altijd waar uw schilderij is en wanneer u het kan verwachten. het schilderij wordt met extra verzekerde waarde van € 500 verstuurd

Figuratieve schilderijen

Voor velen kan het kopen van 'kunst'  worden gezien als alleen voor de welgestelden, maar met kunstscholen, online portals en collectieven is het absoluut mogelijk voor iedereen om kunst in jouw huis te brengen, ongeacht je budget. In feite is deze handleiding voornamelijk voor mensen die hun huizen zelf willen decoreren. Begin met je budget te bepalen. Besluit hoe je een ruimte wilt versieren. Decoreren kan verschillende dingen voor verschillende mensen betekenen. Sommigen verkiezen een heel huis tegelijkertijd te versieren, anderen een enkele kamer en weer anderen genieten van het verzamelen met verloop van tijd. Beslis waar je het liefst mee wilt beginnen. Abstract schilderij of figuratief schilderij ? Beslis welk soort kunst past bij jouw smaak.

Eén thema, stijl of geen? Beslis hoe gecoördineerd je wilt dat je kunst zou zijn. Wil je bepaalde kleuren, medium, onderwerp of grootte?  Overweeg hoe jouw huis je visie beïnvloedt. Als je een zeer traditionele look wilt, maar in een modern huis leeft, kunnen de kunstaankopen misschien niet de algehele look laten die je wilt. Overweeg de stijl, lay-out en het huidige decor van je huis om te zien of u andere wijzigingen moet aanbrengen om de gewenste uitstraling te krijgen.  Wil je je huis versieren, maar weet je niet zeker hoe je eraan moet gaan beginnen? Begin door ons te vragen, stuur ons foto’s van je interieur en wij gaan jou een aanpassende collectie bieden.

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
 

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment

Certificaat webwinkelkeur

Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 18 beoordelingen

Mijn account or create an account