Betaalbare schilderijen webshop
paint hands min100% hand geschilderd  today 32 bleu 14 dagen retourrecht  nabk min NABK lid sinds 2001  truck Gratis verzending naar Nederland en België
1511217832218 grote abstracte schilderijen 1511217831843

Waterfall 2x50x150 cm

E-mailadres
Direct bij de kunstenaar
100% handgeschilderd garantie
Op linnen doek geschilderd
Opgespannen op 2 cm houten spieraam
Zijkanten geschilderd
Ophangsysteem bij geleverd
Bezorging binnen 5-10 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
14 dagen retourrecht

€ 575

DEZE SCHILDERIJ KOPEN, HOE WERKT HET?

schilderij op canvas doekDeze origineel schilderij wordt met 100% handgeschilderd en wordt uitgevoerd op een canvas doek. Het canvas waar de schilderij op geschilderd worden is vervaardigd van hoog kwaliteit katoen en linnen en wordt op een houten frame van 2 cm dik bevestigd. De randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. U krijgt ook bij een gratis ophangsysteem, waarmee je het schilderij aan één ophangpunt ophangt (spijker bijvoorbeeld).

Schilderij vervoeren

De schilderijen worden zorgvuldig ingepakt in noppenfolie voordat ze in de schilderij doos ingepakt worden. Daarna wordt de hele doos weer in noppenfolie ingepakt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde. Elke schilderij wordt met 100% garantie verzenden.

Track & Trace-nummer

Na verzenden krijgt u van ons een track & trace-nummer, met deze code weet u altijd waar uw schilderij is en wanneer u het kan verwachten. het schilderij wordt met extra verzekerde waarde van € 500 verstuurd

Abstracte schilderijen

Vaak zeggen mensen: Abstracte kunst past niet in mijn huis. Het is een algemene misvatting dat abstracte kunst alleen werkt in een modern interieur. Hoewel het er goed uitziet in moderne instellingen, kan het ook de meest traditionele interieurs verrijken. Onze ervaring is dat als klanten uit hun comfortzone stappen, ze blij zijn met het resultaat. Abstracte kunst kan een beetje buiten die zone vallen voor velen. Hier zijn enkele tips om het in je huis te integreren, als je dat nog niet hebt gedaan. Het contrasteert de traditionele elementen en zorgt voor een perfecte combinatie.

Abstracte kunst heeft een geweldige mogelijkheid om een ​​stemming uit te drukken. Om die reden is het een perfecte achtergrond voor contemplatieve ruimtes zoals slaapkamers en zithoeken. Abstracte kunst kan helpen om een ​​interieur te vormen. Neem kleurwijzers uit je  interieur en laat deze in je abstracte  schilderij herhalen. Verder zorgt abstracte kunst dat de minimalistische setting van uw interieur tot leven wordt gebracht met sfeer. Hij creëert een zachte, moderne omgeving, die gepaard gaat met organische vormen.

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
 

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment

Certificaat webwinkelkeur

Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 18 beoordelingen

Mijn account or create an account