schilderij kopen

100% ORIGINELE SCHILDERIJEN

Slider
100% met de hand geschilderd   Gratis verzending Nederland & België   Atelierbezoek is mogelijk   Elk schilderij op maat aanpasbaar
klaverDe huidige crisis mag onze liefde voor de kunst niet in de weg staan! Wij schilderen en leveren gewoon door. Hartelijke groeten en blijf gezond!

Contactpersonen

Contact

Adres:
1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET
Zaandam,Nederland

E-mail:klantenservice@1001schilderijen.nl
KvK: 71934324BTW: Nl858910718B01
IBAN: NL08 INGB 0008493390

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31(0)75-750-6-710
Mobiel: +31(0)613726219

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

SCHILDERIJEN CATEGORIEËN

SCHILDERIJEN

Onze collectie schilderijen zijn in verschillende afmetingen en stijlen en ook in alle kleuren beschikbaar. Schilderijen met felle kleuren of abstracte schilderijen met structuur, ze allemaal valt onder het moderne kunst, elke schilderij heeft eigen vorm en structuur, waarde, lijn, kleur en contrast. Ben je op zoek naar een mooie schilderijen voor de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer? Wij bieden een grote collectie van moderne schilderijen in onze schilderijenshop aan. U kunt hier de handgeschilderede schilderijen van onze vol talent kunstenaars bewonderen

Schilderij online kopen bij 1001schilderijen

Op zoek naar een Schilderij? Bij 1001 Schilderijen Shop vind je een ruim assortiment Schilderijen!. Wij zijn een grote online schilderijenshop in Nederland & België en wil graag schilderijen zoveel betaalbaar en toegankelijk maken voor iedere kunstliefhebber en elke woning en kantoor. Samen met onze talentvolle kunstenaars uit de Nederland en hele Europa bieden wij de mogelijkheid om handgeschilderde schilderijen te kopen voor een betaalbare prijs.

Schilderijen weerspiegelen onze geest, emotie en gevoel. Sommige kunstliefhebbers kiezen voor abstracte schilderijen, andere kiezen voor figuratieve schilderijen. Het maakt niet uit of het gaat om schilderij voor thuis of voor kantoor of om cadeau te geven. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij onze schilderijenshop en zo in het bezit te komen, wij helpen u graag om een schilderij te kopen in de stijl die bij u past. Voeg wat kleur toe aan je muren met onze grote schilderijen collectie. Introduceer een speelse esthetiek in uw interieur met een handgemaakte schilderij op doek.Onze brede kunstcollectie van diverse kleuren en stijlen is in staat om uw interieur nog mooier te maken. Bekijk onze online kunstcollectie en laat de kunst van onze galerie u inspireren.

Schilderijen voor echte kunstliefhebber

Met onze uitstekende schilderijen en klantenservice hebben we succesvol samengewerkt met onze vaste klanten uit veel Europese landen, waardoor ze de op maat gemaakte ontwerpen aan de opdrachtgevers kunnen bieden. De collectie wordt gerealiseerd in samenwerking met een team van bekende kunstenaars ui t Amsterdam, Harlem, Rotterdam en andere europese steden in een zorgvuldig uitgewerkt concept. Wij verkopen schilderijen in verschillende stijlen en maten. Figuratieve Schilderijen en abstracte schilderijenlandschap-schilderijen en Skyline & Steden schilderijen maken deel uit van de kunstcollectie. Als u een schilderij koopt kiest u natuurlijk één die past bij uw interieur en uw woonkamer of slaapkamer. In onze webshop kunt u 100 % originele schilderijen kopen. We kunnen u zelfs helpen bij het aanpassen van de kunst in de gewenste kleur, geschikt voor uw interieur. Schilderij kopen doe je snel en gemakkelijk bij onze webshop.

schilderij van foto laten maken
Schilderij van foto door portretschilder laten maken

JOUW SCHILDERIJ OP MAAT | SCHILDERIJ VAN FOTO

Heb je een mooie, dierbare foto? Je kan daar een mooi schilderij van laten maken door onze professionele kunstenaars. Denk aan een speciale vakantieplek, je boot, een bijzonder stadsgezicht of je woning. Welke afbeelding dan ook in overleg maken we er een mooi schilderij van. De foto kan op een realistische manier worden nageschilderd maar ook in een bepaalde stijl. Maak gebruik van de upload-pagina. Je kunt daar een of meerdere foto's uploaden, de gewenste maat aangeven en andere wensen die je hebt. Je krijgt dan eerst een prijsopgave van ons, waarna je kunt besluiten om opdracht te geven.

Mijn account or create an account