100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

XXL Grote schilderijen

GROTE SCHILDERIJEN ONLINE KOPEN | GROOT KUNSTWERK

Bent u op zoek naar een grote schilderijen? Het kopen van grote schilderijen heeft een voordeel: Een enkel groot schilderij creëert een sterke aantrekkingskracht naar 1 punt in een kamer. Het is ook makkelijker om een groot kunstwerk op te hangen dan verschillende kunstwerken die op elkaar afgestemd moeten worden, zoals bijvoorbeeld in een rasteropstelling. Houd echter 1 belangrijk ding goed in de gaten: Om grote schilderijen op te hangen, moet men echt een groot vlak ter beschikking hebben. Het is belangrijk om voldoende ruimte om grote schilderijen heen over te hebben, anders komt het schilderij niet goed tot zijn recht. grote schilderijen zijn er in abstracte vorm, maar uiteraard zijn er ook grote schilderijen met als onderwerp een landschap of een stilleven. Aan u de keus. Ook in dit genre hebben wij een groot aanbod in betaalbare en bijzondere schilderijen.
Wij bieden een grote collectie van betaalbare moderne schilderijen in onze schilderijen shop aan. U kunt hier de grote schilderijen van onze vol talent kunstenaars bewonderen.

Groot schilderij

Elk land heeft verschillende kleuren, nationale tradities, kunst en cultuur. In Nederland hangen we veel schilderijen in onze huizen. Soms brengen mensen schilderijen mee naar huis vanuit het buitenland of krijgen ze een werkje, maar die kunstwerken passen vaak niet in het huis en interieur, omdat de meeste van ons een gebrek aan kennis hebben van de zaken.

Er zijn veel stijlen van thuis interieur - minimalistisch, modern, klassiek, retro, Scandinavisch, Japans, Rustiek en andere. En voor alle interieurs vindt je geschikte schilderijen.

Het is heel belangrijk dat je verschillende stemmingen en de psychologische atmosfeer kan zien volgens de kleuren van de schilderkunst. Bijvoorbeeld, als je aan de noordkant woont en daardoor te weinig licht in je huis hebt, is het een goede beslissing om warme, gelukkige en kleurrijke kunstwerken te kiezen. Voel je vrij om verschillende stijlschilderijen te combineren: expressief, verhaal vertellend of rustig; Alles hangt af van je gevoel. Het is niet belangrijk hoeveel schilderijen je aan de muur hangt en hoe groot die schilderijen zijn. Vrienden en gasten kijken graag naar kunstwerken aan de muren. Als je huis erg kleurrijk is, kies simpele schilderijen, sculpturen of assemblage. Voel je vrij om je innerlijke persoonlijkheid door middel van decoratiewanden met schilderijen uit te drukken - hang verschillende grootte en stijlen kunstwerken op. Onthoud: het is een goed idee om grote afmetingen, grote meerluik schilderijen in een woonkamer te hangen.
En tot slot, in 1001schilderijenshop vindt je wereldwijd verschillende stijlvolle kunstwerken.

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstracte schilderijen, moderne schilderijen  of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account