moderne schilderijen webshop

100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

Skyline & Steden schilderijen

Moderne skyline schilderijen

Kleurrijke steden schilderijen en skyline schilderijen verwijzen naar een 'stadsbeeld', de schilderijen van wolkenkrabbers, skylines, kustlijnen, stadslichten, gebouwen, bruggen, steegjes en ander stedelijk landschap. Stadschilderingen kunnen steden bij dag of 's nachts weerspiegelen, en dus een andere sfeer in de kamer uitbeelden. Skyline & Steden kunst wordt het beste geschilderd met een paletmes om textuur te creëren en visuele dimensie aan fysieke objecten toe te voegen zoals gebouwen en bruggen. Skyline & Steden schilderijen kunnen een hele skyline van de stad uitbeelden, of een stadsbezinning over water uitdrukken. Ze kunnen mensen laten zien die paraplu's in de regen houden, of alleen auto's en taxi's die een lange wolkenkrabber doorlopen. Wij bieden een grote collectie van betaalbare moderne schilderijen in onze schilderijen shop aan. U kunt hier de skyline & steden schilderijen van onze vol talent kunstenaars bewonderen.
 

Kunst

Hedendaagse kunst in interieurontwerp kan een brandpunt vestigen, een kleurenpalet definiëren, of zelfs de inspiratie voor een hele woning zijn. Kunst kent veel stijlen zoals abstracte schilderijen en figuratieve schilderijen. De sfeer die een eigentijds moderne kunstwerk overbrengt, kan even divers zijn.

De gestroomlijnde, strakke interieurs van moderne ontwerpen maken vaak ruimte voor een mooie collectie kunstwerken. Eclectische kamers kunnen ook profiteren van opvallende hedendaagse kunststukken. Bovendien beschikken overgangskamers vaak over moderne kunst, omdat dit ontwerp traditionele en eigentijdse elementen overbrugt.

Concepten in de hedendaagse kunst zijn breed en betrekken alles van abstracte composities tot popart creaties, die kleuren en patronen uitdrukken met amorfe onderwerpen. Popart inspireert uit massamediabeelden zoals reclame, strips of bioscoop.


Bij het kiezen van hedendaagse kunst voor uw huis, zijn er verschillende beslissende factoren die het proces kunnen helpen. Allereerst, als je een schilderij vindt dat je aanspreekt of je op een of andere manier raakt, dan zou dit een goed begin zijn. Als je inrichting al op zijn plaats is, zoek dan een kunstwerk dat neutraal is of welke in een bestaande kleur of thema bindt. Aan de andere kant, als jouw ontwerppalet open staat voor nieuwe kleuren, voel je dan ook vrij om te experimenteren met hedendaagse kunst in vrijwel elke tint van vet naar monochromatisch.

Deze schilderijen kunnen direct op de muur worden gemonteerd of meer casual geplaatst worden door ze op een open haardmantel of een dikke plank te monteren. Zorg ervoor dat de kunst voor de meeste kijkers op een makkelijke ooghoogte hangt. Hou je altijd voor, als je twijfelt over de hoogte: lager is beter dan hoger.

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstracte schilderijen, moderne schilderijen  of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account