Betaalbare schilderijen webshop
paint hands min100% hand geschilderd  today 32 bleu 14 dagen retourrecht  nabk min NABK lid sinds 2001  truck Gratis verzending naar Nederland en België

Welke maat kunst past bij uw muur?

Stap 1: Bepaal uw beschikbare ruimte
Als u een grote open muur hebt, wilt u uw meubels omzeilen met behulp van de algemene regel van 2/3 tot 3/4 van dat gebied met uw schilderij. Maar als u een kleine kale muur hebt (zoals in een gang of tussen twee ramen), kunt u de ruimte een beetje opener houden door de volgende stap te gebruiken.
Stap 2: Doe een beetje wiskunde
Een richtlijn is het vrijlaten van 3/8 van de breedte van uw kunstwerk aan elke kant van uw gebied. Een andere manier om ernaar te kijken: de kunst moet 4/7 van de geselecteerde ruimte opnemen. Aangezien dit niet een fractie is, zien we dit vaak (als u het allemaal), gebruik deze wiskundige truc om de groottekunst te verkrijgen die u nodig hebt: vermenigvuldig uw wandruimte (in inches) met .57 (4/7 veranderd in een decimaal). Dus zeg je gebied is 150 cm - je wilt zoeken naar kunst die 80 cm breed is. Gemakkelijk, toch?
Stap 3: Ga winkelen
Nu je weet welke maat je zoekt, heb er plezier mee. En eerlijk gezegd, als je er een beetje boven of onder zit, zal niemand dit opmerken, zolang het stuk centraal staat.

Stap 4: Hang het kunstwerk op: Houd er rekening mee dat in het meeste open ruimtes het middelpunt van je kunst ongeveer ooghoogte moet zijn (het gemiddelde is 60 tot 65 centimeter van de vloer). Maar in de eetkamer en de woonkamer (en andere plaatsen waar je zit), hang de kunst een beetje lager en houd de onderkant van het frame 6-12 cm boven een bank, tafelblad of stoelrail.

Nestnota:
Bij het hangen van een groot stuk wordt de aandacht gevestigd op een brandpunt in de kamer, zoals een open haard of een bed, en vormt een meer formele toon. Als er maar een stuk te klein op de muur komt (vooral in een smalle ruimte), hang er een verticale serie stukken van dezelfde grootte bij. (Groeperingen van drie en vijf maken een natuurlijk centrum.) Om ze te verenigen, houd de ruimte tussen de stukken gelijk, zelfs als de frames verschillende maten hebben.

5 GEMAKKELIJKE DECORATIETIPS OM ELKE KAMER BETER TE MAKEN

1.Er zijn duizenden schilderijen met verschillende stijlen, tinten en tinten. En allemaal zien ze er anders uit van huis naar huis, omdat lichtbronnen variëren, wat betekent dat wat er goed uitziet in jouw huidige woning, misschien misstaat in je nieuwe. U wilt de beste schilderij die het beste past bij uw woning. U kunt die schilderij stijl en kleur alleen kiezen als uw spullen eigenlijk in uw huis zijn.

2. Geef uw meubels wat ademruimte. Weerstaan om een kamer te overwinnen. Dit is echt goed nieuws als u met een strak budget werkt. U hoeft geen ruimte op te vullen met veel meubels. Breng meer van uw budget naar betere kwaliteit stukken, en uw kamer zal er beter uitzien dan als het gevuld is rommelmarktvondsten. De hier afgebeelde stoelen, bijvoorbeeld, vallen op omdat ze niet om de aandacht moeten vechten.

3. Hang schilderij op de juiste hoogte. Galerijen en musea hangen kunstwerk, zo dat de middelste lijn van elk stuk 145 cm tot 150 cm van de vloer ligt. (Het gemiddelde menselijk ooghoogte is 150 cm.) En je moet hetzelfde doen. In een kamer als dit, waar de plafonds hoog zijn,is er misschien een tendens om de kunst hoger te hangen. Maar onthoud: het moet betrekking hebben op de menselijke schaal, niet op de schaal van de structuur. Als u niet zeker bent, neem een foto. Het is opmerkelijk hoeveel een foto kan onthullen. Druk het af of gebruik Photoshop of een app om op de foto te verduidelijken. Hierdoor merkt u of u eventueel een groter of een kleiner schilderij nodig heeft. Lees meer >>

Schilderijen voor bedrijven

Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstract, modern of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren

Grote schilderijen

Grote schilderijen zullen ervoor zorgen dat uw bedrijfsruimte een prachtige uitstraling geeft. U kunt zelf kiezen en het schilderij formaat bepalen. Wilt u een met de hand geschilderd schilderij van groot formaat? Of een bepaald thema?  Neem dan eens een kijkje binnen ons grote schilderijen collectie! Met mooie kunstwerken kunt u de uitstraling van het bedrijf versterken. Wij leveren schilderijen uit onze eigen collectie of op verzoek kunst met een bepaald thema.

Advies nodig?

Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

10 TIPS VOOR HET KIEZEN VAN KUNSTWERKEN VOOR UW HUIS

 1. Koop schilderij waar je van houdt. Hoewel het mogelijk is dat je schilderij in waarde stijgt, is het iet waar jij tegenaan kijkt en wat jij mooi moet vinden. De kunst is er voor jou!
 2. Sta open voor verschillende kunst stijlen. Waarom kies je een abstract schilderij of figuratieve schilderij ? Zoek het schilderij dat het beste past in uw ruimte. Schilderijen zullen een bredere kleurweergave en de diepte aan de kamer toevoegen, en gemengde schilderijen collectie, in een kunst stijl  of een mix van stijlen zijn een meerwaarde voor uw ruimte.  Welk medium heeft de grootste invloed op het verbeteren van de inrichting van uw kamer?
 3. Zie wat er bestaat. Ga er op uit en bekijk de kunst die in jouw omgeving wordt tentoongesteld. Grote lokale en originele kunst wordt overal getoond, tot in koffiehuizen en restaurants toe. Als u niet een stuk dat de juiste maat of met bijpassende kleuren van een lokale bron kan vinden, moet u snel online zoeken naar betaalbare kunst die past bij wat u nodig heeft.
 4. Kies de juiste maat. Meet de afmetingen van de muur en breng foto's van de kamer mee. Op die manier, als je naar kunst kijkt, heb je een beter idee vanuit welke ruimte je moet werken en kan je je voorstellen hoe de kunst in je huis zal staan.
 5. Wat is het brandpunt? Een kamer kan meer dan een gebied hebben waar je je aandacht op vestigt. Bent u op zoek naar een enkel punt dat de kamer definieert, of een aantal decorstukken om uw algehele kleurenschema aan te vullen? Zorg ervoor dat alle designelementen van de kamer een ademruimte hebben om een ​​rommelige uitstraling te vermijden.Lees meer >>

Koop een schilderij (tips)

 1. Ik was vorige week op een kunstveiling en hoorde daar twee mensen die over een schilderij in de verkoop spraken. Men zei onder andere dat het schilderij een laat werk was en niet de moeite waard was om te bieden. Wat is een laat werk, en zijn late werken niet de moeite waard om te kopen of te bieden? Meer algemeen, wie bepaalt of een kunstwerk de moeite waard is om te kopen?
  A: Een laat werk verwijst naar een kunstwerk dat afgerond is aan het einde van een carrière van een kunstenaar. Of een laat werk de moeite waard is om te bieden of te kopen, hangt af van de artiest. Late werken kunnen soms commercieel van aard zijn, herhalingen van eerdere successen, of kunnen in andere opzichten minderwaardig zijn door de hoge leeftijd van een kunstenaar. In het algemeen verkiezen verzamelaars vroegere of middelbare carrière kunstwerken, maar niet altijd. Late werken van oma Moses, bijvoorbeeld, zijn zeer verzamelaar en zeker de moeite waard om te bieden.
  Nu op uw bredere vraag - wat maakt een bepaald kunstwerk de moeite waard om te kopen? Met andere woorden, hoe zit het met een kunstwerk dat het in alle opzichten groot of goed of opmerkelijk is? Het antwoord omvat in grote mate het leven, de kunst en de carrière van de kunstenaar die het heeft gemaakt.
  Een van de meest voorkomende fouten die onervaren kunstkopers maken is het kopen zonder veel meer te weten dan de namen van de kunstenaars wiens kunst zij beslissen dat ze willen kopen. Zij nemen aan dat alleen omdat een kunstenaar bekend is dat bijvoorbeeld een kunstwerk dat door hen is getekend, waardevol is en dat de handtekening alleen voldoende reden is om de kunst te kopen
  Lees meer >>

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
 

In deze shop wordt veilig betaald met:

 • payment

Certificaat webwinkelkeur

Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 18 beoordelingen

Mijn account or create an account