100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

Welke maat kunst past bij uw muur?

Stap 1: Bepaal uw beschikbare ruimte
Als u een grote open muur hebt, wilt u uw meubels omzeilen met behulp van de algemene regel van 2/3 tot 3/4 van dat gebied met uw schilderij. Maar als u een kleine kale muur hebt (zoals in een gang of tussen twee ramen), kunt u de ruimte een beetje opener houden door de volgende stap te gebruiken.
Stap 2: Doe een beetje wiskunde
Een richtlijn is het vrijlaten van 3/8 van de breedte van uw kunstwerk aan elke kant van uw gebied. Een andere manier om ernaar te kijken: de kunst moet 4/7 van de geselecteerde ruimte opnemen. Aangezien dit niet een fractie is, zien we dit vaak (als u het allemaal), gebruik deze wiskundige truc om de groottekunst te verkrijgen die u nodig hebt: vermenigvuldig uw wandruimte (in inches) met .57 (4/7 veranderd in een decimaal). Dus zeg je gebied is 150 cm - je wilt zoeken naar kunst die 80 cm breed is. Gemakkelijk, toch?
Stap 3: Ga winkelen
Nu je weet welke maat je zoekt, heb er plezier mee. En eerlijk gezegd, als je er een beetje boven of onder zit, zal niemand dit opmerken, zolang het stuk centraal staat.

Stap 4: Hang het kunstwerk op: Houd er rekening mee dat in het meeste open ruimtes het middelpunt van je kunst ongeveer ooghoogte moet zijn (het gemiddelde is 60 tot 65 centimeter van de vloer). Maar in de eetkamer en de woonkamer (en andere plaatsen waar je zit), hang de kunst een beetje lager en houd de onderkant van het frame 6-12 cm boven een bank, tafelblad of stoelrail.

Nestnota:
Bij het hangen van een groot stuk wordt de aandacht gevestigd op een brandpunt in de kamer, zoals een open haard of een bed, en vormt een meer formele toon. Als er maar een stuk te klein op de muur komt (vooral in een smalle ruimte), hang er een verticale serie stukken van dezelfde grootte bij. (Groeperingen van drie en vijf maken een natuurlijk centrum.) Om ze te verenigen, houd de ruimte tussen de stukken gelijk, zelfs als de frames verschillende maten hebben.

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstracte schilderijen, moderne schilderijen  of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

  • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account