100% met de
hand geschilderd
Gratis verzending
Nederland & België
Atelierbezoek
is mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

10 TIPS VOOR HET KIEZEN VAN KUNSTWERKEN VOOR UW HUIS

 1. Koop schilderij waar je van houdt. Hoewel het mogelijk is dat je schilderij in waarde stijgt, is het iet waar jij tegenaan kijkt en wat jij mooi moet vinden. De kunst is er voor jou!
 2. Sta open voor verschillende kunststijlen. Waarom kies je een abstract schilderij of een figuratieve schilderij ? Zoek het schilderij dat het beste past in uw ruimte. Schilderijen zullen een bredere kleurweergave en de diepte aan de kamer toevoegen, en gemengde schilderijen collectie, in een kunst stijl of een mix van stijlen zijn een meerwaarde voor uw ruimte. Welk medium heeft de grootste invloed op het verbeteren van de inrichting van uw kamer?
 3. Zie wat er bestaat. Ga er op uit en bekijk de kunst die in jouw omgeving wordt tentoongesteld. Grote lokale en originele kunst wordt overal getoond, tot in koffiehuizen en restaurants toe. Als u niet een stuk dat de juiste maat of met bijpassende kleuren van een lokale bron kan vinden, moet u snel online zoeken naar betaalbare kunst die past bij wat u nodig heeft.
 4. Kies de juiste maat. Meet de afmetingen van de muur en breng foto's van de kamer mee. Op die manier, als je naar kunst kijkt, heb je een beter idee vanuit welke ruimte je moet werken en kan je je voorstellen hoe de kunst in je huis zal staan.
 5. Wat is het brandpunt? Een kamer kan meer dan een gebied hebben waar je je aandacht op vestigt. Bent u op zoek naar een enkel punt dat de kamer definieert, of een aantal decorstukken om uw algehele kleurenschema aan te vullen? Zorg ervoor dat alle designelementen van de kamer een ademruimte hebben om een ​​rommelige uitstraling te vermijden.
 6. Kleur is sleutel. Kies een kunstwerk dat een aantal van uw kamerontwerpen bevat, die meer aandacht trekken. Een stuk met soortgelijke of complementaire kleuren kan ook goed werken. Houd rekening met uw wandkleur, meubels, kussens, gooien en gordijnen om een ​​kleurenpalet te creëren in uw kunstwerk.
 7. Inhoudszaken. Wat beeldt het kunstwerk uit? Weerspiegelen de zwaaiende lijnen in het schilderij in uw gebogen koffietafel? Weerspiegelt het tropische patroon van uw stoffering het thema van het schilderij? Afhankelijk van de stemming en de vormen in het werk, selecteert u de beelden die het beste bij de inhoud van de kamer passen.
 1. Een traditioneel interieur vereist niet altijd traditioneel kunstwerk. Een showstopping eigentijds stuk kan een grote indruk maken boven een mantel in een traditioneel ingerichte woonkamer. Soms is een tegenstrijdigheid spannend en nieuw. Denk ‘outsite the box.’
 2. Hang het goed. Zorg ervoor dat het kunstwerk op de juiste hoogte wordt opgehangen. Het zou ongeveer ooghoogte moeten zijn. Probeer de kunstgalerij standaard te volgen, wat betekent dat het midden van het schilderij ongeveer 60 centimeter van de vloer moet liggen.
 3. Licht het op. Het belang van het verlichten van uw kunstwerk kan niet overdreven worden. Dicht verlicht kunstwerk zal de impact verliezen en saai en gedempt worden. Grote verlichting zal uw kunstwerk maken en bijdragen aan de stemming van de kamer.

Foto laten schilderen in opdracht

foto laten schilderen in opdracht

Schilderijen van fotos zijn unieke persoonlijke cadeaus.Wij maken van uw foto of uw inspiratie een schilderij. Wij verzorgen schilderijen van Menssen portretten ,dieren schilderijen,huwelijks schilderijen, landschapschilderijen, artisten schilderijen en popart abstract schilderijen in opdracht.

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

ONTMOET ONZE KUNSTENAARS IN ONZE ATELIER

 
Schilderij kopen kunt u eenvoudig en snel online regelen via onze schilderij shop. Wilt u graag ons persoonlijk spreken dan kan dat uiteraard ook. bel ons ( T:075-750-6-710, M: +31(0) 6 13 72 62 19) of mail ons voor het maken van een afspraak. Een bezoek 's avonds of in het weekend is mogelijk. U bent van harte welkom 
Bezoek adres:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaanstad, Nederland
 

SCHILDERIJEN VOOR BEDRIJVEN

 
Onze galerie biedt voor bedrijven, restaurants, kantoren, hotels en cafés een grote handgemaakte schilderijen die uw bedrijfsinterieur een huiselijke sfeer geven. Bij ons is altijd wel een betaalbar kunstwerk te vinden dat past bij uw bedrijf. Zo kun je bijv. kiezen voor abstracte schilderijen, moderne schilderijen  of misschien wilt u een aangepaste schilderij? Het kan natuurlijk allemaal, samen wij kunnen een mooie sfeer creëren.
 

Advies nodig?

 
Indien u twijfelt over de juiste keuze voor schilderijen in uw bedrijf, kunt u ons gerust bellen om advies te vragen. Samen komen wij zeker tot goede ideeën. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor verdere informatie. 

 

Klantservice

1001schilderijen
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
klantenservice@1001schilderijen.nl
mob ook via WhatsApp bereikbaar
KVK: 67014690
BTW: NL246634571B02
IBAN: NL30ABNA0479771138

In deze shop wordt veilig betaald met:

 • payment
Keurmerk webwinkel

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen

Mijn account or create an account